Få en professionel til at ordne jeres udendørsområder

08 juni 2020 Lotte Hindsberg
image

Hvis i som bestyrelse i en ejendom har store udendørsområder kan i overveje at ansætte et firma til at sørge for at jeres græs bliver slået og jeres planter og buske bliver beskåret og får den rigtige pleje. Det kan enten være et særskilt firma eller i kan høre om det firma der står for de andre viceværtpligter, også kan varetage den opgave. Du kan læse mere her https://mecoservice.dk/ejendomsservice.aspx.

I dag varetager et ejendomsservice firma mange forskellige opgaver. Lige fra traditionelle viceværtopgaver som trappevask, snerydning til havearbejde. Det er også muligt at få firmaet til at varetage opgaver som at gøre lejlighederne indflytningsklare og til at tage imod nye lejere.

Ofte vil en vicevært være den der kender bygningen og beboerne bedst, så det er vigtigt at det er de rigtige der varetager sig af opgaverne.

Hvordan finder du den rigtige ejendomsservice

Hvis i som bestyrelse er på udkig efter et nyt ejendomsservice, er det en god ide at i først gør jer det klar hvilke opgaver de skal varetage. Når i har det på plads bør i kontakte op til flere udbydere og bede om et tilbud. Det skal være skriftligt og udspecificeret. Gerne mere end 3. I skal samtidig bede om referencer så i har mulighed for at høre hvad nye og tidligere kunder har haft af oplevelser med firmaet.

Ved at få flere tilbud får i et overblik over prisniveauet og hvad de forskellige opgaver koster. Det er vigtigt at i får en så fleksibel løsning som muligt. En sommer hvor der både kommer vand og sol får græsset til at gro og så skal det klippes ofte, imens en sommer med lutter sol vil få græsset til at gå i stå. Den første situation kan hurtig blive dyr, hvis man har aftalt at der kun skal slås græs et par gange. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning