Få en lækker ansigtsbehandling med de bedste produkter

04 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Vinteren har det med at sætte sit præg på kroppen og huden – især i ansigtet. Vi tilbringer megen tid inden døre, når det er vinter, og lufter måske knap så meget ud. Det betyder et dårligt indeklima hvilket tydeligt kan ses i hudens overflade. Samtidig får vi en tendens til at spise lidt mere usundt – fler kulhydrater og mere fedt og sukker.

Vinteren er heller ikke den tid på året hvor vi får allermest motion. Og huden får hverken den friske luft eller det nødvendige skud vitaminer fra solens lys i løbet af de lange mørke og kolde vinter måneder.

Gør huden forårsklar med en effektiv ansigtsbehandling

Du vil sikkert opleve at din hud, som ellers før hen var så pæn og ensartet i overfladen i løbet af vinteren går hen og bliver mat og grålig – måske med tendens til tørre pletter, bumser eller hudorme.

Dette skyldes som regel før omtalte faktorer, som forårsager den forskubbede balance i huden og dermed den dårlige teint. Du bør sørge for at spise sundt, drikke rigeligt med vand, og få al den friske luft du kan. Og så kan du altid hjælpe huden lidt på vej med en ansigtsbehandling.

En ansigtsbehandling kan stimulere huden til at smide det gamle lag af døde afstødte hudceller og forny sig så hudens overflade atter bliver blød, smidig og fast. Det er selvfølgelig vigtigt at huden tilføres næring indefra. Men den har også brug for en håndsrækning i de ydre lag. Og her kan en ansigtsbehandling være det perfekte redskab.

Hvor kan jeg få en ansigtsbehandling i København?

Hos Kosmetolog Michelle Ottendal kan du altid booke tid til en ansigtsbehandling i høj kvalitet. Michelle Ottendal tilbyder de kendte og særdeles populære Fire And Ice ansigtsbehandlinger – de er som skabt til at komme den tørre vinterhud til livs! Læs mere på michelleottendal.dk.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning