Få en god oplevelse på din lokale restaurant

10 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

Trænger du og eventuelt familien til en lækker restaurant oplevelse i særklasse? Så er der gode nyheder. I behøver nemlig ikke at drage til en af de store byer for at nyde en gastronomisk top præstation. I kan for eksempel besøge Restaurant ROS i Fredericia.

Hvem er Restaurant ROS?

Restaurant ROS er din lokale gourmet restaurant i Fredericia. Er du således bosiddende i Fredericia eller omegn, vil du kunne nyde godt af de dygtige kokkes gastronomiske udfoldelser til priser som er til at betale. Restaurant ROS er nemlig grundlagt af to stjernekokke, som efter nogle års rundrejse på nogle af Danmarks mest velrenommerede restauranter besluttede at vende næsen hjemad mod den sønderjyske muld og starte op på egen hånd.

Den dynamiske kokke duo bestående af Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard står bag restaurantsuccesen ROS, har tidligere haft deres gang i køkkenet på restaurationer så som Søllerød Kro, Brødrene Price og Cofoco, og har igennem årene oparbejdet erfaring med – og stor ekspertise inden for – kogekunst i den finere afdeling.

Restaurant ROS er ingen undtagelse. Allerede kort tid efter restaurantens åbning fik den omtale i Nordens White Guide og vandt prisen som ”Årets Feel good oplevelse” i 2017.

Hvad kan jeg få at spise hos Restaurant ROS?

Restaurant ROS er, sagt med indehavernes egne ord, gourmet mad i øjenhøjde. Hos Restaurant ROS kan du således nyde godt af friske danske råvarer, tilberedt til perfektion og anrettet med sans for det æstetiske. De velsmagende retter er sammensat med ren og skær nydelse i sigtekornet. Og du kan roligt regne med, at du får god værdi for pengene når du vælger at spise ude på Restaurant ROS.

Du kan selvfølgelig også bestille de lækre retter som take away hos Restaurant ROS, hvis du er mere til mad ud af huset. Se hele kortet på https://restaurantros.dk/ 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning