Få en god lås til din skuldertaske

10 December 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er skønt med sådan en god skuldertaske, og det kan da også tænkes, at du lige har fundet dig en god en fra https://laerershoppen.dk/skuldertaske/ 

“Problemet” er bare lidt, at når man skal bære dem korrekt, så har man ikke syn på dem altid ved åbningen eller åbningerne, og nogle tyve er så snedige, at de kan liste ting op af ens skuldertaske, uden man ser eller mærker det, før man kommer hjem, og så har mistet vigtige ting.

Det smarte er selvfølgelig, at man har det helt værdifulde ting tættere på en, hvor de ikke kan blive snuppet fra tasken, såsom at have dem i lommen, men nogle gange har man så bare ikke den mulighed, hvorfor man behøver en god lås til sådan en.

Nogle skuldertasker er dog ikke beregnet til at have låse på sig, og i den forbindelse må man bare sørge for ikke at have noget værdifuldt i dem.

Skaf en egnet lås til en taske

Har man dog en god skuldertaske, hvor man kan sætte en lås på, så følger den måske enten med, eller man kan tilkøbe en, der er beregnet til den.

Ellers kan man måske få fifs om, hvad der vil være en egnet lås til ens skuldertaske. Den skal helst både være sikker, men heller ikke for tung eller besværlig at åbne.

Et dårligt eksempel er, hvis man har en skuldertaske, der er meget bøjelig i faconen, og så sætter man en hængelås på lynlåsen.

For det første kan man bare bryde direkte ind i tasken, hvis den er af noget materiale, man lige kan skære hul i, men så skal man også vide, at der er noget at komme efter.

Men derudover er den lås måske tung at have på sig, og den kan slå ind i den, men mest af alt kan man lige bøje den ved åbningen, så man kan liste ens fingre ind alligevel.

Find derfor en egnet lås, der passer lige til din skuldertaske.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning