Få effektiviseret din produktion med plaststøbning

24 June 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi leger med tanken om, at du har fået en genial – synes du selv – idé til et produkt, som der bør kunne opfylde et behov, som mange mennesker går med.

Du laver således en foranalyse for at se, om der egentlig er grobund for et marked til dette produkt.

Det ser heldigvis ud til at være lovende, og efter du har været ved tegnebrættet et par gange, så kommer du frem til en umiddelbar idé til, hvordan dette produkt skal se ud.

Du får lavet en skabelon og ender da også med at lave en prøvemodel i et andet materiale end plastik, som du forestiller dig, at det endelige produkt skal være.

Den lader til at være der, så nu skal du bare have igangsat en produktion af den givne enhed – men hvor får man lige gjort det henne?

Hjælp til både idé og skabelse med plaststøbning

Den første tanke er at lave det hele selv, men det har du ikke værktøjet til, og du vil egentlig helst tage dig af den forretningsmæssige del med at sælge produktet blandt andet end at skulle bruge tid på at producere det.

Måske var det en idé at få det lavet i udlandet?

Du ender med at tage fat i erfarne folk med erfaring af plaststøbning, for du vil gerne have en sparingspartner, der kan hjælpe dig med at tilpasse idéen, så den bliver komplet i for hold til, hvordan man skal serieproducere enheden.

Således ender de også med at komme indover at sammensætte elementerne til produktet på et område, som du ellers ikke havde overvejet, men som sikkert ville have endt med at genere dig senere.

De kan hjælpe dig med at lave mange udgaver af den samme ting, og skulle du have forslag til ændringer, så kan I sikkert også finde ud af at tilpasse dette.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning