Få det smukkeste og mest funktionelle logo design billigt

23 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du netop startet en ganske ny virksomhed op, og har du i denne forbindelse brug for et smart logo dertil? Så kan du med fordel kontakte den danske design virksomhed Logoshop.

Hvem er Logoshop?

Logoshop er en virksomhed som beskæftiger sig med grafisk design – her under i særdeles hed udfærdigelse af logoer til virksomheder. Logoshop er kendt for deres professionelle logo design, som sidder lige i øjet, samt deres hurtige leverancer til aldeles kunde venlige priser. Hos Logoshop er filosofien nemlig, at alle skal have råd til et smukt logo til deres virksomhed.

Uanset størrelsen og typen på din virksomhed kan det således lade sig gøre for dig at erhverve et logo, som kan tilpasses alle formater, uden at det kommer til at koste dig spidsen af en jetjager. Logoshop udvikler dit logo så det passer perfekt til firmaets identitet og DNA, og samtidig matcher virksomhedens grafiske og visuelle identitet. Er virksomheden endnu ikke i besiddelse af en sådan, hjælper Logoshop gerne med at udvikle den. Og er virksomheden allerede i besiddelse af et logo, som trænger til en opdatering, er Logoshop naturligvis også behjælpelige hermed.

Visuel branding hos Logoshop

Logoshop hjælper alle typer virksomheder, og har flere års erfaring dermed. Derfor kan du hos Logoshop få hjælp til såvel design og udformning af nyt logo som tilrettelæggelse af virksomhedens fulde brand profil – fra farveholdning på hjemmesiden til opstilling af faste skabeloner til brug ved udfærdigelse af officielle dokumenter.

Hos Logoshop er der ingen one size fits all løsninger. Logoshop arbejder ud fra en betragtning om at forskellige kunder har individuelle behov – og derfor får du som kunde en betjening, som tager udgangspunkt i netop dine ønsker til din virksomheds brand profil.

Du kan læse mere om Logoshop, og bestille tid til en samtale omkring dit behov for logo design, på logoshop.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning