Få det mest effektive ud af en candyfloss maskine

08 September 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

En candyflossmaskine er noget, som hører karnevaler, kræmmermarkedet, enkelte loppemarkedet, cirkus og tivoli til – og du kan sikkert fortsætte listen.

Du forestiller dig endda måske en lyserød en af slagsen som den mest velkendte, man ser i de nævnte scenarier, og det er faktisk muligt som en privatperson at anskaffe sig lige netop sådan en her: https://dingadget.dk/candyfloss-maskine-lyserod 

Den er både brugbar at have i et køkken at lave candyfloss med, men du kan jo også stille den i en større bod, så man kan bruge den til havefesten eller børnefødselsdagen, så det virkelig ligner sådan en anordning, man ser ude til de store forsamlinger.

Men når det så er kommet i hus, så handler det jo også om at kunne lave den og spise den, uden det bliver til et ækelt eventyr.

Candyfloss maskinen er den gode start til god candyfloss

Som det første kræver det nemlig en egnet maskine af god kvalitet til at kunne lave sukret og skøn candyfloss, og det er heldigvis sådan en maskine, som vi har henvist til her.

Dernæst skal du lære opskriften til, hvordan man laver den masse, der skal udgøre selve candyflossen, hvor man måske skal time det med at lave noget på forhånd, holde igen og måske være klar med en del, hvis man ved, der er mange mennesker/gæster, der gerne vil have noget.

Det kræver også det rette håndelag, at man lige kan dreje den pind korrekt i maskinen, så den får lige nøjagtig nok candyfloss på sig på alle leder og kanter, så den ikke tipper eller bliver kedelig at se på.

Så handler det også om at spise det med munden og ikke tage fingrene til hjælp, for så bliver fingrene klistrede, og man kommer nok også til at ødelægge selve candyflosspinden, mens man forsøger at nyde den.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning