Få den lokale sladder hos din frisør i Stensballe

05 March 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når du skal klippes i dit lokalområde, så bliver det altid gjort hos https://www.salontodbjerg.dk/

Her ved man lige, hvordan du ønsker at have håret sat, og du føler dig i trygge hænder, da du altid er gået derfra med en flot frisure, uden det kostede dig alt for meget, så prisen og kvaliteten gik hånd i hånd her.

Det er jo heller ikke bare alle, man overlader ens hår til, så når du nu føler dig veltilpas med at komme her, så er der ingen grund til at skifte frisør.

Og du er også den snakkesalige type, så du gider ikke læse i et blad eller tjekke din telefon, mens du er hos frisøren, og det er ikke bare fordi, du gerne vil holde øje med, hvad der sker med dit hår – du vil også høre sig, hvad der rører sig i byen og omegnen!

Denne frisør klipper jo en del mennesker fra området, så der bliver delt nogle historier her.

Frisøren kan man betro det meste til 

Frisørbesøget er jo en lille oase, hvor man kan slappe af og ikke bare nyde, at man langsomt bliver pænere at se på, men man mødes også af en frisør, som man kender godt, men som heller ikke ligefrem er en nær ven.

Det er derfor en god chance for lige at dele nogle tanker og følelser og måske sige sin ærlige mening, da man jo ellers ikke ses til dagligt.

Det er jo billigere end at besøge en psykolog – og så får man også lige ordnet håret samtidig.

Det er også derfor, at man ser så mange mennesker hos frisøren samtidig, for selvom man måske venter, til det bliver ens tur, så hygger man sig også blandt de andre og deler historier.

Dog skal du jo så lige huske, at hvis du deler, kan måske også slippe ud til andre!

More articles

04 March 2023

Teltudlejning