Få den bedste akupunktur i Herfølge

06 april 2020 Astrid Pedersen

editorial

Mange mennesker er skeptiske over for akupunkturs effekt. Dette er for så vidt ganske forståeligt, hvis man aldrig selv har prøvet akupunktur. Det kan være svært at forestille sig, at tyndenåle stukket ind i huden udvalget steder på kroppen skulle kunne gøre nogen som helst forskel for klientens helbred.

Ikke desto mindre har akupunktur gennem de sidste årtier opnået status af en alment accepteret behandlingsform, til hvilken der oven i købet kan opnås offentligt tilskud samt tilskud gennem eksempelvis den private sygeforsikring Danmark.

Selv praktiserende læger og fysioterapeuter benytter sig ofte af akupunktur som et led i behandlinger mod eksempelvis spændings hovedpine og migræne. Og der er gode indikationer for akupunkturens helsebringende egenskaber i forbindelse me behandling af eksempelvis allergi, gigt, og andre lignende auto immune lidelser og inflammatoriske tilstande.

Virker akupunktur – og i så fald, hvordan?

Akupunktur virker ifølge den taoistiske medicin tradition således, at de tynde nåle – når indsat strategiske steder på det menneskelige legeme – opløser blokader i de energibaner, som udgør legemets struktur. Disse energibaner kaldes meridianerne – og når de er blokeret, kan livsenergien Chi (eller Qi) ikke længere flyde frit. Dette vil medføre ubalancer i systemet, og her af opstår lidelser, smerter og betændelses tilstande.

Et akupunktur forløb kan fjerne blokaderne, og dermed hjælpe energien til at flyde frit, så kroppen kan hele sig selv. De fleste mennesker, som har prøvet et akupunktur forløb mod eksempelvis allergi eller inflammation i fordøjelses systemet, har oplevet væsentlige bedringer i deres tilstand. Akupunktur anbefales der ud over som en supplerende behandling i forbindelse med eksempelvis rygestop eller stress behandling, på grund af metodens balancerende egenskaber.

Hvor kan jeg få akupunktur i nærheden af Køge?

Hos AcuAngel, ejet og drevet af Susanne Angel, kan du få akupunktur hos en uddannet og erfaren akupunktør. Læs mere på https://acuangel.dk/ 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning