Et smart lille kneb for en smed at gøre, der er gavnligt på flere måder!

21 September 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Skal du lige lære en lille smart ting, hvis du er smed, og ikke allerede har gjort det?

Det drejer sig sådan set om at være kreativ og lave tingene selv, og det kan man da lige så godt gøre, når man i forvejen ejer evnerne til det.

Det er jo på samme måde som, at når andre mennesker kan noget, som du ikke kan, så beder du dem om at gøre det for dig og/eller betaler dig fra det hos professionelle.

Et godt tip er i den forbindelse, at du kigger lidt udover, hvad du ellers laver til dagligt som smed end bare at hjælpe kunderne fra alt med at lave gelændere til trapper og give heste sko på (hvis den slags stadig er nok arbejde til at leve for.).

For hvordan kommer du på arbejde som smed?

Det gør du formentlig i bil, da mange smede skal møde tidligt på arbejde, og man orker ikke slænget ved at skulle myldre rundt med andre mennesker i den offentlige traffik og risikere oplysninger med mere.

Men hvorfor ikke cykle på arbejde, specielt de gode dage, hvor vejret er godt, hvor du kan nyde solopgangen, høre fuglene pippe og generelt opleve, at verden vågner omkring dig.

Men her kommer tricket: lav da din egen cykel selv som smed!

Du har jo bestemt remedierne til at gøre det med, og så er det sundt at cykle, samt at du skåner miljøet de dage, du ikke tager bilen.

Vi siger ikke, du SKAL cykle hver dag, men de dage, hvor du ikke kører, kan du opleve en anden tur på arbejde end vanligt og måske høste inspiration til at tænke ud af boksen på dagens arbejde.

Husk også lige i den forbindelse, at du skal betale for cyklen, så det ikke er sort arbejde eller udnyttelse af egen stilling i et firma.

Ellers kan du måske bede dem her om at lave en cykel til dig: https://www.b-bservice.dk/

More articles

04 March 2023

Teltudlejning