Er det dyrt at bruge et professionelt malerfirma?

06 May 2019 Astrid Pedersen

editorial

Det kan muligvis godt virke som en større udskrivning, når du kigger på bundlinjen af det tilbud, et seriøst malerfirma vil udarbejde til dig. Men her skal du regne med, at det, du får for pengene, ikke blot er påføring af maling på en væg. Et solidt stykke malerarbejde indeholder langt mere – for eksempel nedtagning af gammelt tapet, hvilket sagtens kan tage mange dage, hvis du skal gøre det selv.

En professionel maler vil aldrig gå i gang med at male på hverken gammelt væv eller tapet, eller på det bare puds – især ikke hvis dette er i en dårlig forfatning. Puds, som har tilbragt mange årtier bag ved lag på lag af tapet, kan sagtens gå hen og forfalde. Og så er væggene som regel bedst tjent med at blive pudset op på ny, eventuelt få opsat filt for det mest ensartede slutresultat.

Slip for besværet – kontakt et malerfirma

Der ud over skal du også tage med i betragtning, at du slipper for selv at skulle ud og købe stort ind. Til et stykke malerarbejde skal der bruges såvel udstyr i form af ruller, pensler, bakker og spartler som diverse materialer. Det er ikke nok blot at købe et par spande maling – du skal også bruge Mikrodispers (primer), spartelmasse eller Polyfilla samt materiale til afdækning (for eksempel plastik eller papir), malertape og meget andet.

Alt dette slipper du for, hvis du vælger at lade et professionelt malerfirma forestå opgaven med maling af lofter, vægge og træværk. Lægger man de direkte udgifter forbundet hermed sammen med det forventede antal mandetimer, du skal bruge på projektet, vil det hurtigt stå klart, at du ikke sparer det store ved at udføre malerarbejdet selv frem for at overlade opgaven til et malerfirma.

Du kan hos det danske malerfirma Malerkanonen få et godt tilbud på solidt malerarbejde – læs mere på https://malerkanonen.dk/malerfirma/ 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning