Er alle containere ens i størrelse?

26 May 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Har man set én container, så har man næsten set dem alle.

Sådan kan det i hvert fald føles, hvis man er på en havn, hvor der foregår container unloading, eller man bare har set containere andre steder.

Det kan være en container, som man bruger til renovation, når man skal smide en masse ting ud, eller man kan bruge den som en lille bod på en festival.
Der er endda også dem, som der bruger den som øvelokale, og man kan anvende den som pop-up-shop, som der er blevet meget populære.

Men ret så ens for de fleste af disse containere er, at de kan variere i farve og indretning, og man kan endda dekorere dem, som man vil, hvis man ejer dem, men i størrelse er de ret så ens.

Det giver jo god mening, når man hovedsageligt bruger dem til fragt, men vil det så sige, at der kun findes den ene type container?

Container

Der er andre containere derude

Nej, du vil bestemt kunne finde andre containere derude, som der har andre størrelse, men det er ikke dem, som man ser flest af.

De vil mest blive brugt ved specialarbejde eller særlige opgave, hvor det bedre kan svare sig, at man har en anden størrelse på containeren end den, som man mest ser som standardstørrelse.

Men de er netop ikke så meget tilgængelige, for de fleste firmaer vil få at vide, at de skal bruge den velkendte type af container i størrelse, da det er den, som de fleste andre bruger.

Som sagt er containere hovedsageligt til brug ved fragt, så det ville blive noget værre bøvl, hvis man pludselig blandende en mindre container ind i billedet, hvor man skal have stablet og læsset en masse containere samme sted, fordi de så ikke passer sammen.

Men det er skam til at skaffe en anden type container, hvis man skal bruge det.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning