En snorkeskinne er god for mere end en

21 October 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvfølgelig er det ikke så lækkert og hygiejnisk at dele ens snorkeskinne med andre, så man bør jo udelukkende bruge den til sig selv, rengøre den eller udskifte den, hvis den ikke fungerer længere eller er behagelig at bruge.

Skal ens bedre halvdel eller en anden bruge en, må vedkommende næsten købe sin egen, og det er da også kun smart.

Vi mener ganske enkelt med denne snorkeskinne, at hvis man lider af at snorke, så hjælper det ikke kun en selv, men også dem, man sover i nærheden af, at man bruger sådan en snorkeskinne, så man forhåbentligt kan komme snorken helt til livs eller i det mindste dæmpe den en hel del.

For det er så vigtigt med at sove godt nok, og man kan lave så mange krumspring for at lave gode omgivelser at sove i, men findes der snorken her, så kan det ødelægge ethvert forsøg på at sove godt om natten.

Snorkeskinnen hjælper mange

Hvis man selv vågner af at snorke, så får man ikke sovet igennem om natten. Kan en anden ikke sove for ens snorken, og man endda vågner af den i løbet af natten, så er man heller ikke selv udhvilet om natten.

Man ser endda hele par, der må sove i hvert sit rum, fordi man ellers ikke kan sove for snorken, og det er jo for det første ikke hyggeligt eller intimt, men det kan også ødelægge båndet i forholdet.

De færreste kan gøre for, at de snorker, men hvis man i forvejen har et underskud af søvn, eller man har drukket megen alkohol, før man skal sove, så kan det forøge chancen for at snorke.

Dette kan man forsøge at undgå, men ellers er det meget værd at forsøge at se, om en snorkeskinne kan gøre en forskel for både parforholdet, men især også ens egen søvn.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning