En ny chance til dit slidte trægulv med en professionel gulvafslibning i Helsingør

02 december 2018 Astrid Pedersen

editorial

Træ er den form for gulvbelægning, som ubetinget kræver mest vedligeholdelse og pleje. Samtidig er træværk det ultimativt mest velegnede materiale, som kan anvendes til gulve. Sørger du for at vedligeholde og passe dit trægulv, får du til gengæld et charmerende gulv, som er smukt at se på, og en sand fornøjelse at betræde.

I 2018 er det måske nok meget moderne med gulve, som har et lidt industrielt look, som for eksempel beton eller mikro cement, eller gulve, som er nemmere at rengøre, og ikke kræver den store vedligeholdelse (som for eksempel linoleum, epoxy eller klik parket). Men med et intakt – og eventuelt originalt – trægulv har du et langt stærkere kort på hånden, når det handler om din boligs værdi. Dit trægulv er et større aktiv for boligen, end du måske lige går rundt og tror. Måske kræver det blot en gulvafslibning for at komme til at fremstå pænt og ensartet, i stedet for grumset gråt og kedeligt i overfladen.

Hvorfor skal jeg vælge en gulvafslibning?

Hvis dit gulv er intakt – det vil sige, kun har overfladiske skønhedspletter i form af slidspor, misfarvninger fra solfalming samt pletter og skjolder fra spildte væsker – er en gulvafslibning fuldt tilstrækkeligt, når dit gulv skal være flot og lækkert igen. Ved en gulvafslibning er det nemlig kun den allerøverste del af træværkets overflade som slibes bort. Dette kan langt de fleste trægulve tåle, uanset træsort og gulv type. Og faktisk har gulvet godt af at få lov at starte på en frisk, når slitagen er blevet så udtalt, at træværkets beskyttelse er slidt bort.

Få professionel hjælp til din gulvafslibning – for det bedste resultat

Selv om du godt selv kan forestå din gulvafslibning, er der mange fordele ved at vælge en professionel gulvmand til at varetage opgaven. Du kan finde dygtig, erfarne og faglærte håndværkere hos Gulvkanonen.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning