En nedgravet trampolin skal være fikst ordentligt!

19 January 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man skal vælge den helt rette og mest sikre type af trampolin, så bør man vælge en nedgravet trampolin.

Der sker simpelthen for mange ulækker med dem, man står oprejst på jorden og er hævet et par meter fra overfladen; og det hjælper sjældent med, at man sætter et løst hegn omkring trampolinen:

Folk vælter ind i hinanden, de vikler sig sammen, de får ændret tryndepunktet på trampolinen, så den vælter; og lad os bare være ærlige: medmindre der er rigtig mange mennesker på trampolinen, så glemmer de fleste, hvor meget kapacitet, den kan holde til, og så går den i stykker.

Man skal derimod vælge en nedgravet trampolin, der er af et stærkere stykke materiale og kan holde til lidt mere, men skal sørge for, at den er gravet godt nok ned, sat fast og forsikret ordentligt, så der ikke sker uheld.

Man skal helst have have gravet nok ned, så man ikke hopper for hårdt og rammer jorden og gør skader på sig selv eller flækker hul i trampolinen.

Desuden skal den være sat godt nok fast, så den kan holde til en del del tryk fra tunge og mange mennesker, så den ikke pludselig giver efter og sprænger.

Man kan føle, det er et omstændigt arbejde, og man foretrækker måske bare at vælge den hurtige løsning med den anden type trampolin, der står frit, fordi det er lettere at have med at gøre.

Men du forsikrer simpelthen dig selv med en trampolin, der er gravet ned, så der sker færre ulykker, og så er det lige til at forsegle den efter endt brug, vedligeholde den og gemme den væk for sæsonen.

Og selvom løsningen er mere permanent med denne type af trampolin, så er det jo altid populært at hoppe!

Du kan finde mere information om emnet via trampolinguiden.dk.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning