En krypteret email er din sikrede adgang til private oplysninger

17 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Forestil dig lige, at du skal sende en fortrolig email på arbejdet, der mere eller mindre har nogle forretningshemmeligheder i sig, og så er der uvedkommende, der læser med.

Det kan måske være nogle specifikke personer, der er ude efter at fraruske jer disse hemmeligheder og/eller afpresse jer.

Det er næsten mere uhyggeligt, hvis det bare er nogle, der bryder ind i jeres kommunikation for sjov for at kunne se, om det kan lade sig gøre.

Her er der nok tale om, at man skal have indført en bedre form for IT-sikkerhed på jeres arbejdsplads, men det kunne blandet andet være sådan noget som at kryptere emails.

Undrer du dig over, hvad det er for noget, så er det bare med at slå et smut ind på https://danastar.dk/rmail-krypteret-email/ 

De kan forklare det meget mere i detaljer, end vi kan gøre her, men hovedpointen er, at man beskytter ens email, så det kun er en selv og modtager, der burde kunne se det.

Krypteret email sikrer vigtige data

Man kan jo så sige, at hvis de informationer i firmaet er så vigtige, så burde man måske mere fordele dem fysisk, end at man sender dem elektronisk, hvor der er chance for, at andre kan læse med.

Men måske skal det sendes over lang afstand og ikke bare internt, hvorfor det også skal gå hurtigt, men det er især her, at andre kan læse med.

Derfor er en krypteret email den rette løsning.

Dog kan det faktisk også ske derhjemme med din private email, at andre læser med, så det kan være en god idé at få den krypteret også.

Det er her, hvor andre måske kan få fat i informationer såsom, hvad dine bankoplysninger er, og så flænser de dine konti.

Man kan ikke garantere en 100 % garanti mod dette, men en krypteret email er et godt skridt i den rigtige retning.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning