En guide til at finde den rette el installatør i Vesthimmerland

27 October 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Skal du have hjælp til at installere en ny stikkontakt, have trukket nyt el ind i en bolig eller tilbygning, så er det aktuelt at hyre el installatør. En el installatør kan i dag hjælpe med at løse mange forskellige opgaver. Det gælder både for private og erhverv. Fordelen ved at vælge en el installatør er, at du ved at opgaven bliver udført efter de gældende regler og standarder for kvalitet. Der er desuden ikke en opgave der er for lille eller for stor, hvis du vælger den rette el installatør. 

Sådan vælger du den rette el installatør til opgaven

Når du skal vælge en el installatør, er det vigtigt at vælge en der er autoriseret. En elektriker eller el installatør er en beskyttet titel i Danmark. Det vil sige, at man som udgangspunkt skal have gennemført en uddannelse der giver den nødvendige faglighed for at løse mange af de forskellige opgaver. Herefter skal man ansøge om en autorisation af tilsynsmyndigheder der sikrer, at man kender standarderne for kvaliteten af de lovpligtige installationer.

Det er nemlig sådan at der er visse el opgaver, som kun må blive udført af en autoriseret elektriker eller el installatør, før det bliver godkendt af forsikringsselskabet. Hvis ikke du vælger en der er autoriseret til at løse en lovpligtig el opgave, vil det blive betragtet som en ulovlig installation. Det vil sige, at hvis der opstår en el skade eller anden skade, hvor el arbejdet er involveret, vil du ikke kunne få dækket skaderne af forsikringsselskabet.

Byens foretrukne el installatør i Vesthimmerland

Er du på jagt efter en el installatør i Vesthimmerland, er der ingen tvivl om, hvem du skal vælge. Haverslevel.dk er en af byens foretrukne el installatører, hvor du kan forvente en høj kvalitet af det udførte arbejde. De tilbyder altid en høj service og fair pris for arbejdet.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning