E bøger – fleksibelt og nemt

05 June 2019 Astrid Pedersen

editorial

Kender du det, at du lige har læst en rigtig spændende bog til ende – og så er der ikke en ny at tage fat på? Ofte er man ikke lige fremsynet nok til at lægge vejen forbi biblioteket eller boghandleren på vej hjem, fordi man er ivrig efter at smække bene op og sluge resten af den i gang værende roman eller biografi. Og så står man ellers med håret i postkassen – især hvis det er ud på de sene aftentimer, og bibliotek samt boghandel for længst har lukket og slukket.

Løb aldrig tør for læsestof med digitale ebøger

Dette er en virkelig god grund til at prøve ebøger. Måske er du lidt forbeholden over for det at skulle læse dine bøger på en digital skærm i stedet for på papir, og ikke opleve bogens tyngde i hænderne. Måske forbinder du i høj grad læse oplevelsen med det at bladre mellem siderne – og så kan det godt være svært at forestille sig, at ebøger skulle kunne opfylde dine behov.

Men faktisk vil de fleste, som er gået over til ebøger frem for fysiske papir bøger, medgive, at tilvænnings perioden ikke er særligt lang. Og når først man har vænnet sig til at læse ebøger på sin smartphone eller på sin tablet, vil man hurtigt opdage, at der er flere fordele end ulemper forbundet med at læse og opbevare sit læsestof digitalt.

For det første er der den indlysende grund, at en e-bog ikke fylder alverden. Du kan have læsestof nok til en hel uge eller mere med i din smartphone eller tablet. Og for det andet er det nemt med et abonnement på for eksempel Politikenbooks at tilgå alle de titler, man kunne ønske sig – også uden for butikkernes normale åbningstider.

Find dine ebøger på Politikenbooks.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning