Dristige og klassiske gulvlamper fra designer brands

21 May 2018 Astrid Pedersen

editorial

Moderne gulvlamper ligger uendeligt langt fra tidligere tiders klodsede standerlamper. Og derfor har gulvlampen fået et comeback i nyere indretning. Uanset om du er til den rustikke stil eller den mere urbane, kan du finde en flot gulvlampe, som kan underbygge den stemning, du gerne vil skabe. Og en gulvlampe kan være helt skulpturel i sig selv – et decideret kunstnerisk statement. Se for eksempel den superflotte Superloon Gulvlampe fra det italienske top brand Flos. En smuk og elegant gulvlampe, som oser af kreativitet og modernisme, og som passer ind i næsten ethvert decor.

Er du mere til det retro-agtige look, kan du tjekke de seje og sjove gulvlamper fra Foscarini ud. Den meget specielle Stewie gulvlamper oser af halvfjerdser stil, og ligner nærmest til forveksling et siddemøbel fra dette ekstravagante årti. Og selv det mest enkle og stilrene interiør kan have godt af et farverigt pift fra Kartells kulørte Kabuki serie af gulvlamper i hård plast.

Gulvlamper for enhver smag – og i enhver stil

Er du til det renskurede Scandinavian Design, hvor diverse træsorter er fremherskende i interiøret, bør du ikke snyde dig selv for Northern Lighting Diva serien i egetræ og valnød. Her snakker vi prima skandinavisk kvalitet, skabt af dygtige håndværkere med respekt for design og materialer. Lampens bløde, varme lys skabes af en ramme bestående af 32 blødt bølgende skiver af krydsfiner lamineret med enten eg eller valnøddetræ, som er placeret omkring to træcylindere. Selve lyskilden er placeret i en mundblæst glasglobe. Det er skandinavisk lysmageri, når det er allerbedst.

Lamperne fra Kartell, Northern Lighting og Foscarini har hos andlight.dk selskab af lamper fra mange andre store brands, herunder Lampe Gras, Le Klint, Lightyears, Tonone, Trizo21, Vasanthi, Verner Panton, David Trubridge, decode, Design by Us, Design House Stockholm, VIPP, Vitra, WATT A LAMP, XoLiving og Yamagiwa. Du kan med garanti finde netop den gulvlampe, du ønsker dig, hos andlight.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning