Det kan du få hjælp til af en psykolog

07 June 2022 Steffen Hansen
psykolog frederiksberg

editorial

Der er flere og flere som tager til psykolog, og det er der god grund til. I dag kan man få hjælp til mange ting ved en psykolog. Det er dog ikke alle der ved hvor mange forskellige ting man reelt kan få hjælp til. I dette indlæg vil vi tage udgangspunkt i dette, så du kan blive mere informeret om, hvad du kan få hjælp til af en psykolog på Frederiksberg.

Hvis du har lavt selvværd

Lavt selvværd er et stort problem for mange i dagens Danmark, men det er noget man kan arbejde med, og noget man kan få professionel hjælp til.

Et af de steder man kan få hjælp er hos en psykolog. De kan hjælpe med at finde ind til roden af det lave selvværd, og på den måde hjælpe en med at overkomme det. Lavt selvværd er ikke noget der løser sig over natten, og derfor kræver det, at man tager afsted til en psykolog mere end én gang.

mekaniker

Hvis du har en depression

Mennesker er blevet dårligere til at tale sammen, og derfor er der flere og flere som får en depression. Her kan en psykolog træde til, og hjælpe en med at overvinde de dårlige tanker. En depression er ikke at spøge med, og derfor bør man søge læge, hvis man går og har det skidt i hverdagen.

Hos lægen vil man blive stillet noget spørgsmål, som de herefter bruger til at vurdere hvorvidt man har brug for hjælp udefra. Såfremt de vurderer at dette er tilfældet, så kan man blive henvist til en psykolog, hvorfra man kan få hjælp.

Kun toppen af isbjerget

Depression og lavt selvværd er kun toppen af isbjerget over de ting man kan få hjælp til hos en psykolog. Den letteste måde at finde ud af hvad din lokale psykolog kan hjælpe med, er ved at tage kontakt til dem, og forhøre sig om hvad de specialiserer sig i.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning