Det er ikke for tidligt!

29 juli 2019 Pia Nielsen

editorial

Det slet ikke for tidligt, hvis du har planer om en julefrokost i Aarhus i år – stedet hvor I skal holde årets store julearrangement for firmaet skal bookes, så I er sikre på at få plads, lige der, hvor I ønsker. 

Hvor holder I julefrokost i Aarhus i år?

Når spørgsmålene om, hvor I skal holde årets julefrokost, begynder at dukke op – er det som regel for sent at booke et sted. Det er nu, I skal booke, hvis I skal have førstevalg på de gode, centrale steder til julefrokost i Aarhus. Selvom I endnu ikke kender det nøjagtige antal, så sørg for at booke lokale allerede nu, så kan I altid finjustere antallet, når I har de endelige tilmeldinger på plads. Firmaets julefrokost er ofte højdepunktet på året for fest og sjov med kollegaerne, sørg for at det bliver under gode forhold og centralt beliggende i byen. 

Central placering 

Plads til alle, hyggelige lokaler, fedt dansegulv og gode toiletforhold – alle kravene skal være opfyldte for at skabe de bedste rammer for en succesfuld firmajulefrokost. Men hvad med beliggenhed? De fleste foretrækker at lade bilen stå hjemme, så de kan nyde en ekstra snaps og hygge med juleøllen, men det kræver en central beliggenhed. Vælg en lokation for firmaets julefrokost i Aarhus, hvor der både er offentlig transport, parkeringspladser natten over og mulighed for at blive sat af, for dem med chauffører. 

…og hvad med maden?

Skal I bestille mad udefra og selv stå for servering og oprydning, eller foretrækker I at kunne nyde festen uden at skulle tænke på andet end den næste drink? Vælg et sted til årets julefrokost i Aahus, hvor der er tænkt på det hele for jer, så I alle kan slappe af og nyde det festlige samvær med kollegaerne. Den ene gang om året bør alle kunne lægge arbejdshandskerne fra sig!

 

 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning