Derfor skal du vælge en webmail til din virksomhed

11 november 2021 Silje Hansen
image

editorial

Når du driver en hjemmeside eller webshop, kommer du ikke til at undgå at forholde dig til, hvordan du ønsker at kommunikere med dine kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Der findes naturligvis forskellige applikationer og kommunikationsplatforme, som du kan gøre brug af. Der skal dog også være et fast sted hvor alle kan henvende sig uanset om det er kunder udefra eller om det er samarbejdspartnere. Her taler vi naturligvis om en mail. Stort set alle virksomheder har en mail. Det kan enten være en virksomhedsmail eller en mail til den enkelte medarbejder. 

Der findes et utal af forskellige mailsystemer som du kan gøre brug af. Fælles for dem alle er, at de som regel koster et beløb om måneden at have. Der findes dog også et “gratis” mailsystem. Hvis du vælger en webmail gennem det sted som hoster din hjemmeside, kan du få det gratis.

image

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en webmail?

Når du skal vælge et mailsystem til din virksomhed, er det først og fremmest vigtigt at det er nemt at bruge og tilgå. Det skal være sådan, at du kan bruge det direkte fra din smartphone, tablet eller computer. Her er fordelen ved en webmail, at du altid kan tilgå det, så længe du er på internettet. Der er også mulighed for at du kan hente det ned i telefonens mailsystem, så du altid får en notifikation, når der kommer en mail ind.

For at finde den rette pakke til dit mailsystem, kræver det også, at du vurdere hvor meget kapacitet eller plads du har behov for. Det afhænger af de filer du sender og modtager, men også af hvor lang tid du ønsker at gemme en mail i din indbakke.

Hvilken webmail skal du vælge?

Hvis du går efter en af de bedste og mest smarte webmail løsninger, kan vi varmt anbefale simply.com.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning