Derfor skal du lære dansk

10 april 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du som udlænding bor i Danmark, kan det være, at du ikke helt kan se pointen med at lære dansk. Alle taler jo engelsk. Måske er det endda helt normalt, at I taler engelsk på dit arbejde. Derfor tænker du slet ikke over det. Når du er i butikker i Danmark, slår ekspedienten jo også lynhurtigt over i engelsk. Så hvorfor egentlig lære dansk?

Hvis du kun er i Danmark i en kortere periode, er der selvfølgelig heller ingen grund til det, medmindre du virkelig har en passion for det. Hvis du har tænkt dig at slå dig ned i Danmark, giver det dog rigtig god mening, at du lærer sproget. Selvom stort set alle taler engelsk, vil du opdage, at danskerne tager dig til sig på en helt anden måde, hvis du taler deres sprog. Så lær dansk, hvis du gerne vil bo i landet i længere tid. Derudover er der selvfølgelig også den fordel, at du kan læse H.C. Andersen på original sproget. 

Der findes en række forskellige skoler, hvor du har mulighed for at lære dansk. En af de mest effektive er fegu-hellerup.dk. Der kan du få eneundervisning, hvilket virkelig er med til at gøre, at du hurtigt vil blive god til det danske sprog. Når din lærer kan koncentrere sig 100 % om dig, kommer det til at gå langt hurtigere. 

Hvis du gerne vil gå på hold med nogle andre, kan du selvfølgelig også vælge det. Det er med til at gøre, at du lærer nye mennesker at kende. Du kan vælge mellem at gå på hold, hvor der er 2 eller 3-5 deltagere. Det er altså stadig små hold, hvor læreren har mulighed for at give jer alle meget opmærksomhed. Det er altså en kæmpe fordel for dig i forhold til at lære et nyt sprog. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning