Derfor skal du købe dine blomster hos blomsterhandleren

25 February 2020 Lotte Hindsberg
image

editorial

Står du og har brug for blomster, det kan være fordi du skal til middag eller vil glæde din kæreste er det en god ide at købe dine blomster hos en blomsterhandler. Bor du på Lolland kan du med fordel søge på blomster i Nakskov. Årsagen til at du bør købe dine blomster og planter hos en blomsterhandler frem for i supermarkedet er, at de har en langt større viden om planterne og udover at de kan råde og vejlede dig i, hvordan du bedst skal passe dem. Samtidig vil blomsterne og planterne have fået de bedst mulige betingelser i forretningen. Der er ikke ualmindeligt at se halvvisne blomster og planter i supermarkederne eller byggemarkederne.

Tjek Trustpilot

Inden du vælger en blomsterhandler, især hvis det er et større indkøb du skal foretage dig er det en god ide at tjekke, hvad tidligere kunder har skrevet på Trustpilot. Hvis folk generel har været glade og tilfredse med de blomster de har købt. Hvis de har været tilfredse er der stod chance for at det bliver du også.

Undgå at købe de samme blomster flere gange

Der er ikke noget så ærgerligt at komme hjem fra byggemarkedet med bilen fuld med blomster og et par dage efter er alle blomsterne visne og du kan starte forfra. En af de måder det kan undgås er at købe sunde og raske planter, der har haft de bedste betingelser hos blomsterhandleren. Mange gange har de planter man køber hos byggemarkederne ikke fået den rette pleje og der er derfor stor sandsynlighed for at de dør, hvis ikke betingelserne er helt optimale. Derfor giver det god mening at købe dem hos blomsterhandleren, også selv om de ser helt ens ud og koster lidt mere. I sidste ende vil du få langt mere glæde ud af de blomster og planter.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning