Der er gået mode i herresokker

26 May 2021 Mette Nielsen

editorial

Det er ikke mange år siden, at herresokker var sådan noget, der skulle gemmes væk under bukser og i sko. De skulle ikke ses, men sådan er det slet ikke mere. Nu må du gerne have sokker i sandalerne, og de må meget gerne være af den farverige, smarte slags. 

Tør du vise dine sokker frem? 

Hvis ja, har du så kigget på din samling for nylig og vurderet, om den er værd at vise frem? Selvom sokker er moderne, så er det altså ikke alle sokker, der er flotte nok til en sandal eller til en opsmøget buks. 

De sokker, du viser frem, skal helst ikke være forvaskede med gråligt skær – de skal enten være pæne hvide eller farverige på en eller anden måde.

Køb herresokker til garderoben

Det med at købe sokker har måske været en ting, der bare lige skulle gøres hurtigt ind i mellem og er derfor blevet gjort uden omtanke.

Det kan du altså godt lægge på hylden nu og i stedet tage et nyt pænt par ned. Det kan fuldende din garderobe og give dit et tiltrængt frisk pust til din hverdagsuniform. 

Men hvilken stil skal du gå med? Ja, det bestemmer du naturligvis selv, men en god idé er at kigge på resten af dit udtryk. Hvilken slags tøj du plejer at gå i, skal helst afspejles i dine sokker. Går du med jakkesæt, så find et på lækre herresokker, der passer godt til det. Er du mere til den afslappede tøjstil, så er det en anden slags sokker, du skal have fat i.

Det vigtigste er naturligvis også, at sokkerne sidder godt på din fod og er rare at have på. Men det skader jo ikke, hvis de ser godt ud samtidig, og det kan altså ske, hvis du tager et bevidst valg, når du er på shopping næste gang.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning