Den produktmærkning skal være HELT præcis!

11 december 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis der er noget, man virkelig tager op i medierne, så er det at afsløre skandaler angående, at man i et produkt ikke har skrevet udenpå, hvad der er i varerne.

Måske slører man, hvad betegnelsen egentlig dækker over, eller man går lige til kanten med reglerne for, hvad man kan tillade sig at proppe i og skrive omkring det udenpå.

For de fleste forbrugere undersøger jo ikke uafhængigt, om det stemmer, hvad man får i det, som man køber. Man stoler jo på producenterne, for ellers ville de vel ikke eksistere, hvis de legede kispus med ens helbred.

Og her tænker vi på de danske firmaer af slagsen, specielt når det drejer sig om madprodukter, og ikke de udenlandske.

Vær sikker på, du ved, hvad du får i hånden

Men en producent er jo også en sælger, som gerne vil have deres produkt til at sælge godt, så man går måske lige til stregen for, hvad man kan tillade sig at skrive som produktmærkning.

Så kommer det op til overfladen, at der måske er snydt med indholdet her, eller der ikke retvisende er beskrevet, hvad der er i.

Så undskylder man og retter til, eller man laver nogle fiksfakserier for at få det til at se ud som om, at man har ændret på produktet eller beskrivelsen af indholdet.

For det handler nemlig for nogle firmaer om, hvad man kan tillade sig, uden man bryder reglerne. Disse afsløringer er så med til at vise, at lovgivningen bør ændres.

Det er til fordel for dig som borger, for det er på den her måned, du kan være bedre stillet som forbruger, at det, du får i hånden, også retvisende har beskrevet, hvad der er i, så du ikke bliver syg af det.

Derfor er det så vigtigt at have den perfekte produktmærkning.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning