Del spændende artikler fra Mandeportalen

11 november 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man siger, at hvis man ligger inde med noget godt, som der kan gøre gavn for andre, så skal man ikke gemme det for sig selv, men dele det ud og udbrede det.

Det lyder meget storslået, men det behøver ikke være en kur mod sygdom, da det også kan være mindre sager, som vi alle har adgang til, der kan være med til at give et smil på læben hos andre eller giver folk lidt viden.

Således taler vi her om spændende ting at læse på mandesiden nummer 1, hvis du spørger os: Mandeportalen.

Det er måske ikke de artikler, der er med til at forandre verden det store, men som bekendt er det selv de mindste ting, der kan være med til at gøre en stor forskel, så hvis noget går viralt fra denne side, kan det blive det næste store.

Men tænk bare på, hvis du deler en artikel med en ven, som er lidt trist til mode, og humøret så vender tilbage takket være den artikel, som du delte med vedkommende – det er da en gerning, der er til at tage at føle på.

image

Gør andre en tjeneste: Del artikler fra Mandeportalen

Der er trods alt også mange interessante artikler derinde på den hjemmeside, at du uden tvivl kender nok forskellige mennesker, der kunne have interesse i at læse om de forskellige delemner, der er på hjemmesiden.

Der er mange muligheder for at dele de artikler nu om dage, da man ikke behøver oprette en mail og sende et link.

Man kan gøre det over ens smartphone ved at sende et link via mange apps, eller man kan sende sådan en artikel som en SMS, hvis man er mere til det.

Denne sending kan man også gøre på en tablet, en stationær computer eller en tablet; så det er bare med at komme i gang!

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning