Containerkørsel i Randers er altid en god idé

31 October 2020 Johanne Hansen

editorial

“Jens Hansen havde en bondegård…”

Og sådan går den ellers videre i de gamle børnebøger eller ligefrem salmebøger. Måske den gode gamle klassiker ikke er nået til samlebøgerne endnu, men god er den i hvert fald. Om ikke andet – det her indlæg skal ikke handle om børnesange. Tværtimod. 

Men bondegårdsdelen kan vi godt vende lidt tilbage til. Har du en bondegård, hvor dyrene får lov og gå frit, og livet bare forekommer i sus og dus? Skønt for dig! Har du en bondegård, hvor dyrene får lov at gå frit, men til gengæld skal ramme slagteriet på et tidspunkt? Jamen så er det en god idé at have sin dyretransport i orden. 

Når man som landmand nemlig lever af sit erhverv, skal der nogle ting tilfor at få hjulet til at kører. Og det er for eksempel ens underleverandører, som i dette tilfælde kunne være transportfirmaet af dit enten kvæg, svin eller noget helt andet. 

Står du og skal have flyttet noget? 

Selvom man som erhvervsdrivende måske har en fast aftale med et dyretransportfirma, så er det altså på tide, at der bliver slået en slag i bordet for vognmandskørsel og ikke mindst containerkørsel. Det er nemlig så genialt, at disse ting også kan bruges til for eksempel at transportere dine dyr direkte til slagteret – til en fleksibel og god pris.

Så konklusionen er: Det er en god idé at overveje en vognmand til at hjælpe dig. Containerkørsel kan med andre ord blive din redningsmand, når det kommer til at få flyttet eller afhente store ting, som du ikke lige kan klare. Et godt bud ville her ville selvfølgelig være brugen af dyretransport, men ligeså vel også flytning eller afhenting af andet gods på din gård. 

Det kunne være levering af sand, grus eller andre materialer eller afhentning af samme. Læs om dine muligheder lige her: http://www.lindevognmand.dk/vognmand-randers/

More articles

04 March 2023

Teltudlejning