Bo hele familien sammen i stor feriebolig i Jylland

16 august 2019 Emilie Jacobsen

editorial

I hverdagen kan det være svært at få tid til at se hele sin store familie. Fætre, kusiner, onkler og tanter bliver for mange nogle, som de kun ser til højtiderne og til runde fødselsdage. For at få masser af tid til hinanden kan det være en god ide, at I sørger for at holde ferie sammen fra tid til anden. Men når der kommer kærester, ægtefæller og børn til, kan det hurtigt blive svært at få plads til alle. I det tilfælde har I brug for en virkelig stor feriebolig. 

Et af de steder, hvor I har mulighed for at leje en stor feriebolig, er på Røndegaard på Djursland. De har hele tre kæmpestore ferieboliger, hvor der er plads til mellem 20 og 27 personer. Er I på udkig efter en stor feriebolig i Jylland, er det derfor en oplagt mulighed for jer. 

På Røndegaard kan I slappe af med hyggelige aktiviteter på gårdens grund eller tage ud til nogle af de mange seværdigheder, der er i området. Gården ligger lige ved Mols Bjerge, der giver gode muligheder for at komme ud at vandre eller cykle. Der er heller ikke langt til stranden, hvor I har mulighed for at bade, når det er godt vejr. Derudover byder Djursland også på flere museer, dyreparker, hyggelige byer og meget andet. 

Har I lyst til at slutte ugen af med at holde en fest, er der også fin mulighed for det. På gården har de nemlig et festlokale, hvor I har mulighed for at have hele 80 gæster. Hvis I samles i forbindelse med en stor begivenhed i familien, vil det derfor være muligt for rigtig mange at overnatte der efterfølgende. Det er hyggeligt at vågne op sammen efter en fest og giver mulighed for, at I har noget mere tid med hinanden. Dermed får I netop den tid sammen, som I savner i hverdagen. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning