Bliv selvforsynende med solceller

30 januar 2021 Silje Hansen
image

Hvad siger du til at slippe for at betale strøm og varme til dine lokale energiselskaber? Med solceller kan det bliver til realitet. Du kan nemlig blive selvforsynende ved at installere solceller på din bolig eller sommerhus. Det afhænger naturligvis af, hvor meget strøm du bruger, og hvor mange solceller der skal til at dække dit forbrug. Det er dog ikke helt utænkeligt, da mange der har investeret i solceller oplever, at de kan få afdækket hele deres behov om sommeren og store dele af deres forbrug om vinteren. 

Hvis du overvejer at investere i solceller, kan denne artikel måske hjælpe dig i den retning, hvis du leder efter de gode argumenter.

Hvorfor skal du investere i solceller?

I Danmark går vi forrest om kampen om at skabe en grønnere og mere bæredygtig verden. Vi er derfor foregangsland for at skabe grønne og energivenlige løsninger, som danner grundlag for en bedre fremtid for de næste generationer. Her er særligt vind- og solenergi populært i Danmark. Her udnytter vi de naturlige vejrfænomener til at skabe den energi nok til at dække husstandens behov. 

Det er her solceller kommer ind i billedet, da kan installere dem på taget af din bolig eller stående på din grund. Den energi de fanger og lagrer, kan du bruge som strøm til dine lys og gulvvarme af el. Dermed slipper du for at betale dine forsyningsselskaber for at dække dit forbrug. 

Derudover er du med til at skabe en løsning, hvor vi bruger bæredygtige ressourcer. Du kan med god samvittighed sove om natten velvidende om at du gør en forskel for de kommende generationer, og samtidig sparer penge hver måned. 

Kan det betale sig at investere i solceller?

Det korte svar må være ja. Tilbagebetalingstiden afhænger dog af, hvilken løsning du vælger og, hvad dit egentlig forbrug er. Bliv klogere på solceller hos husblog.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning