Bliv bedre til Powerpoint gennem et kursus

25 oktober 2021 Silje Hansen
Bliv bedre til Powerpoint gennem et kursus

editorial

Microsoft Powerpoint er formentlig et program du enten kender til eller har hørt om. Det er et program som Microsoft har udviklet særligt til præsentationer. Derfor er det også et program man typisk får en berøringsflade med allerede i folkeskolen, hvor man netop skal holde oplæg for klassen om forskellige emner og projekter. Det er faktisk et program de fleste kommer til at arbejde med i hele studielivet, da det fortsætter på gymnasiet og på universitetet. Det er faktisk noget som de fleste virksomheder forventer, at du kan arbejde med, hvorfor det kan være væsentligt for ens CV.

Da der er mange virksomheder som laver præsentationer og oplæg i Powerpoint, er det også noget man bør kunne arbejde i. Hvis du derfor skal til jobsamtale, er det en af de parametre virksomheden vil kunne komme til at kigge på, hvis det står mellem dig og en anden. 

Styrk dit CV med et Powerpoint kursus

Du kan vælge at styrke dine kompetencer og erfaring med at bruge programmet Microsoft Powerpoint. Det kan du gøre ved at tilmelde dig et kursus, hvor du bliver introduceret for de funktioner du kan anvende i Powerpoint.

Her kan du vælge et kursus som passer til dit niveau, så du får det optimale ud af kurset. Du kan vælge et kursus, hvis du er helt grøn og ikke har arbejdet med det før, eller hvis du i forvejen kender det, men ønsker at blive bedre i det.

Hvilket Powerpoint kursus skal du vælge?

Er du på jagt efter en udbyder der tilbyder powerpoint kurser, kan vi hjælpe dig godt på vej. Her har vi undersøgt de forskellige muligheder der er. Du kan med fordel vælge en af de største og bedste udbyder af Powerpoint kurser, nemlig 4d.dk. Her kan du vælge et kursus som passer til dit niveau.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning