Betonmaling er bestemt også en mulighed!

12 April 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er så nemt at bygge i beton, og det betyder også, at man kan konstruere alt fra boliger til broer i løbet af relativt kort tid, og så kræves der ikke så meget vedligeholdelse, som man ser det med for eksempel elementer af træ.

Dog kan mange nok blive enige om, at beton ikke er lige så kønt som træ og lignende, hvorfor man i mange tilfælde vælger at belægge betonen med klinker, fliser, tæpper og meget andet, for det er simpelthen bare ikke så pænt at se på.

Men at lægge fliser, klinker og andet tager tid, hvor man skal have betonen til at størkne først, hvis den skal støbes på stedet, og så skal man bruge flydespartel for at nivellere det, og først derefter kan man begynde at overveje at lægge den belægning, som man ønsker sig.

betonmaling

Som du nok kan regne ud ved at læse det her, så er det en proces, som man skal igennem af flere omgange, og dét tager tid.

Betonmaling gør det noget pænere at kigge på

Og det at lægge et tæppe er jo en midlertidig løsning, som man ikke kan bruge på længere sigt, førend man er nødt til at se på en mere permanent løsning.

Så hvorfor ikke bruge sådan noget som betonmaling, for det kan man udføre direkte på betonen, så man sparer flere af de andre led væk, som der ellers ville tage lang tid, før man fik en pæn overflade af den beton eller fik den kamufleret, så man ikke kunne se den?

Det er en løsning, som mange vælger at bruge, og det er der mange grunde til.

Men det sikrer blandt andet, at man kan give udtrykket “betonbyggeri” en lidt mere positiv klang, fordi man ender med at få noget, som der er radikalt pænere at kigge på.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning