Bestil mad ud af huset til din næste fest

11 maj 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når gæsterne til sommerens mange fester skal bespises på behørig vis, er det en god idé at planlægge festlighederne på forhånd. Hvis du får meget mere end ti gæster til din fest er det en god idé at overveje om ikke det ville være på sin plads med mad ud af huset.

Kan jeg ikke bare selv lave maden til min fest?

Uanset om du står for at skulle afholde en barnedåb, et bryllup, en konfirmation eller måske et studentergilde i løbet af den kommende sommer har du sandsynligvis et ønske om selv at deltage i den sociale begivenhed.

De fleste foretrækker at være en del af festen også selv om det ikke er dem selv som er midtpunktet. Hvis du ønsker at fejre sønnens eller datterens konfirmation uden at skulle slave i køkkenet i timevis, eller hvis du foretrækker ikke at skulle bruge dagene op til studenterfesten på at tilberede de mange retter, er det oplagt at alliere sig med et catering firma som kan levere mad ud af huset til den store dag.

Så løser du samtidig problemet med opbevaring af de mange retter, hvilket godt kan blive et problem hvis man blot er i besiddelse af et standard køkken med ditto faciliteter. Og så sparer du dig selv for mange kvaler i forbindelse med indkøb og forberedelse.

Hvem kan hjælpe med mad ud af huset til min fest?

Du kan altid kontakte det kendte og velansete catering firma Kokken og Jomfruen. Hos Kokken og Jomfruen er du altid garanteret et højt service niveau og mad ud af huset i top klasse. Det er nemt at bestille mad ud af huset online hos Kokken og Jomfruen – og med online bestilling kan du være sikker på at der ikke opstår misforståelser. Se de mange mad ud af huset menuer på kokken-jomfruen.dk.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning