Bestig en hængekøje på den mest hensigtsmæssige måde

17 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nu er en hængekøje jo ingen legeplads, selvom den forhåbentligt er blevet sat godt op, da det er et sted for afslapning for alle mennesker, der vil den slags, for hvis man er for voldsom ved en hængekøje, så holder den ikke særligt længe.

Men man kan stadig uforvarende komme til at yde skade på sådan en hængekøje, hvis man ikke lige ved, hvordan man skal bestige den korrekt.

Det vil vi give en guide til her samt nogle forslag til, hvad du kan gøre, og hvad du ikke skal gøre.

Hvis du har en hængekøje, der er vakkelvorn og let kan svinge omkring, så er det nemmeste faktisk at have en anden person til at stabilisere den for en, mens man kravler op i den.

Har man ikke den mulighed, så kan man forsøge at kravle langsomt op i den med det ene ben først og notere sig, hvordan tyngdepunktet ændrer sig, så man langsomt derefter kan glide op i hængekøjen og finde ligevægt.

Det kan tage tid, men det er dét værd.

Brug dog ikke sko, når du kravler op i hængekøjen specielt ikke dem der er af hårdt materiale, så man både får sværere ved at holde balancen, man sviner i hængekøjen, da man jo er udenfor, og så kan man ende med at lave huller i den.

Nogle mennesker vælger også at have sig et snackbord ved siden af dem, hvor der eventuelt kan ligge en bog med videre.

Det kan bestemt være hyggeligt at have, men placer ikke bordet for tæt på din hængekøje, så du kan ende med at svinge det omkuld, når du skal af igen.

At komme af igen er ligesom det modsatte af at komme op: find en ven, og kan det ikke lade sig gøre, så forsøg at få det ene ben på jorden, så du får stabilt underlag under dig og kan stabilisere foretagende.

Derefter kan du så rejse resten af kroppen ud, men gør det atter langsomt, så der ikke går noget galt.

Leder du efter en hængekøje, kan du købe sådan en her: https://www.haengekoje.dk/ 

 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning