Beskyttende covers til iPhone 8 Plus

17 June 2018 Marie Pedersen

editorial

For optimal beskyttelse af din iPhone 8 Plus, er det en god idé at investere i et cover. Et cover beskytter din iPhone mod ridser og slid, og fås i forskellige materialer og farver.

Et cover er tætsiddende og omslutter din telefon for at beskytte den bedst muligt mod ridser hvis du f.eks. taber din telefon. Du kan hos webshoppen Lux-Case.dk finde et væld af flotte, elegante og slidstærke covers til din iPhone 8 Plus. I sortimentet finder du covers i materialer som silikone, læder og plastik. Alt efter hvad dit behov samt dine personlige præferencer er, finder du helt sikkert et eller flere covers der falder i din smag.

Mange covers er fremstillet i plastikmaterialet TPU. Dette er en blanding af mellem silikone og plastik, hvilket virker støddæmpende og gør at telefonen ligger godt i hånden, når coveret sidder på telefonen.

Leder du efter et cover der både kan beskytte og hvor designet er stilrent? Så er coveret fra Ipaky i elektrogalvaniseret plast værd at overveje. Plastikken har gennem galvaniseringsprocessen opnået en hårdhed der gør det ekstra holdbart. Coveret dækker telefonens sider, hvilket mindsker risikoen for, at telefonens skærm går i stykker.

Vil du have et unikt cover, der er fantastisk flot at se på, bør du se nærmere på de covers fra Sandemose, du finder i sortimentet hos Lux-Case.dk. Disse stilfulde covers er fremstillet i plastik med en overflade af ægte træ.

Kunne du tænke dig et funktionelt cover, er coveret fra Lodbrog med indbygget kickstand måske noget for dig. Dette cover er fremstillet i det mellemhårde plastikmateriale TPU samt plastik. Coveret har en støddæmpende effekt, således at din telefon er beskyttet hvis den bliver tabt.

Du finder mange flere covers på firmaets hjemmeside. Lux-Case.dk er blandt de største webshops i Danmark der forhandler udstyr til mobiltelefoner. Priserne er lave, kvaliteten er høj og kundetilfredsheden er stor! Læs mere her https://lux-case.dk/iphone-8-plus-covers.html.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning