Andelsboligkøb – hyr en billig og kompetent boligadvokat til rådgivning

10 January 2018 admin

editorial

Har du igennem længere tid været på jagt efter en andelsbolig og endelig fundet den, som du gerne vil have, så har du sikkert brug for en dygtig boligadvokat, som hurtig og grundigt kan gennemgå købsaftalen og dokumenterne for dig, inden du sætter din underskrift. Det er vigtigt, at alle papirer er gennemgået og godkendt af en boligadvokat, hvis du gerne vil undgå eventuelle ubehagelige overraskelser i forbindelse med dit andelsboligkøb. Det vil være ærgerligt for dig at gennemføre en bolighandel, som du senere kommer til at fortryde, fordi andelsboligen viser sig at have fejl og mangler, eller det pludseligt bliver dyrere for dig at sidde i den end, du havde regnet med.

Billige boligpakker til faste lave priser

Vil du gerne have en boligadvokat, som både er dygtig, hurtig og billig, så kan du med fordel vælge eBoligadvokat, som har firmaadresse på Frederiksberg, men som du nemt kan komme i kontakt med via hjemmesiden, uanset hvor i landet du bor. eBoligadvokat er en billig boligadvokat med faste lave priser på forskellige boligpakker. Skal du f.eks. have juridisk rådgivning til andelsboligkøb, så koster det 4.000 kr. inklusiv moms. Det er en billig og konkurrencedygtig pris sammenlignet med andre boligadvokater på markedet.

Hurtig sagsbehandling, høj tilgængelighed og stor tryghed

eBoligadvokat har erfarne og kompetente boligadvokater ansat, som i løbet af 24 timer kan gennemgå din sag. Boligadvokaten tjekker din købsaftale og andre dokumenter, udarbejder skøde, ordner tinglysning og refusionsopgørelse. Kontakten til banken, sælger og ejendomsmægler bliver også varetaget af boligadvokaten, så du får meget for pengene. Med eBoligadvokat får du en sparringspartner, som er 100 % på din side under hele købsprocessen, og du får dermed en tryg bolighandel. eBoligadvokat lægger desuden vægt på stor tilgængelighed, så du kan altid få fat på din boligadvokat via telefon eller mail, når du har behov for det.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning