Alternativ behandler på Sydsjælland

06 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du ondt i sjælen, eller føler du at du hænger uvægerligt fast i slidte livsmønstre? Så kan svaret sagtens findes i den åndelige verden – eller måske endda i et tidligere liv. Hvis du er nysgerrig på spiritualitet og den alternative verden kan du med fordel opsøge en dygtig terapeut med speciale inden for clairvoyance.

Hvor finder jeg en dygtig alternativ behandler på Sydsjælland?

Hvis du er bosat i eller omkring Skælskør, og du leder efter en kompetent clairvoyant og hypnoterapeut, kan du med fordel tjekke Esteria.

Esteria er stiftet, ejet og drevet af Master hypnoterapeut og clairvoyant Torsten Nielsen. Torsten Nielsen har igennem de seneste femten år arbejdet som alternativ behandler og er først og fremmest uddannet gennem Center for Human Spirit i Brøndby Strand. Her har Torsten Nielsen blandet andet gennemført et kursus i Reiki healing samt en engleworkshop, efterfulgt af den etårige clairvoyance uddannelse hos Joy Foundation på Frederiksberg og en uddannelse som hypnoterapeut og NLP practitioner fra hypnoseskolen.dk. Sidst nævnte uddannelse blev siden hen overbygget med kurser i spiritualitet, sjælerejser, familieopstilling, egostate og krop & sind.

Torsten Nielsen har igennem en årrække arbejdet med såvel afdøde kontakt som med husrensninger samt personlige clairvoyance sessioner og clairvoyance over mail eller telefon. Der ud over afholder Torsten Nielsen løbende kurser og foredrag omkring clairvoyance og hypnoterapi.

Uanset om du ønsker kontakt til en afdød ven eller slægtning, spirituel vejledning eller måske en regression til et tidligere liv gennem hypnose kan Torsten Nielsen fra Esteria hjælpe dig på vej. Dit sind er i trygge og professionelle hænder hos Torsten Nielsen når han guider dig på din åndelige rejse og hjælper dig med at se dit liv fra et alternativt perspektiv.

Du kan lære rigtig meget om dig selv gennem hypnose og spiritualitet – læs mere, og kontakt Torsten Nielsen, via hjemmesiden esteria.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning