Afsæt tid til nyt i din hverdag

10 marts 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Med nyt mener i denne sammenhæng, når du skal bruge tid på nyheder – for vi mener bestemt, at du skal bruge tiden på nyhederne.

Og vi mener især, at du selv skal gøre en indsats for at blive informeret fra forskellige medier og udbydere og så tjekke stofområder ud, som du måske ikke har den største interesse for, men det er på den måde, du bliver en oplyst samfundsborger og har de bedste muligheder for at deltage i vort demokrati.

Så skarpt kan det stilles op.

Desværre har vi efterhånden ikke tålmodighed til at opsøge nyheder, som de i gamle dage blev serveret for os, og vi måtte bladre eller vente på at få noget at vide om det, der interesserede os – men så blev vi klogere på et andet emne i mellemtiden.

Det er da kun en fordel for det meste, at vi mennesker kan få fat i nyhederne, når vi skal bruge dem, men udbudet har også gjort, at mange af os bliver forpustede over at skulle vælge blandt så meget.

Og så siger mange mennesker faktisk nu om dage, at hvis nyhederne er så vigtige, så kommer de vel til en.

Dette gælder måske med nogle af de vigtigste ting, men hvis man får dem serveret via ens sociale medier, så er det i høj grad efter ens interesser, hvad man søger efter, end hvad man burde blive informeret om.

Derfor er vores ønske, at du bruger noget tid i din hverdag, hvor du undersøger forskellige medier, hvad de har at fortælle om, hvad der foregår i både udlandet og indlandet – og da gerne også i dit lokalsamfund.

Det kræver ikke så meget at indsnævre den søgning efter kort tid, så det næsten kan foregår per automatik hver dag, når du lige skal have nogle nyheder at vide, så du kan blive klogere på samfundet.

Tjek også disse sider:

https://nyhedsposten.dk/
https://daglignyt.dk/
https://BombastiskLiv.dk/
https://DagligTale.dk/
https://EnVerdenAfNyheder.dk/
https://NyhedsPuljen.dk/
https://NyhedsPlus.dk/
https://SOLOHISTORIE.dk/
https://udmelding.dk/
https://lidtnyt.dk/
https://danskenews.dk/
https://anchornews.dk/

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning