A Course in Miracles – hvor skal du booke det henne?

30 april 2022 Silje Hansen

editorial

Kunne du være interesseret i A Course in Miracles? Eller med andre ord et kursus i mirakler? Så er der flere udbydere landet over, du kan henvende dig til. Vi kommer dog til at hjælpe dig med at gøre processen nemmere i denne artikel. Prøv bare at læse med. 

Sådan vælger du A Course in Miracles

Hvornår begynder kurset? 

Hvis du generelt har interesse for at lære selvtilgivelse, så er A Course in Miracles lige noget for dig. Til en start kan du derfor også vælge en udbyder ud fra, hvornår du kan komme på et hold. For mon ikke du gerne vil til i den nærmeste fremtid? Det kan nemlig være rart med en kort ventetid, når først du har besluttet for for at ville i gang. 

A Course in Miracles

Hvad skal du betale for det? 

En anden faktor der også kan spille ind på dit valg er, hvad du skal betale for kurset. For lige når det kommer til kurser, så koster de ofte en smule mere, end hvis du f.eks. er til foredrag. Det er der heller ikke noget at sige til. For typisk strækker et kursus sig over længere tid – og det skal prisen naturligvis også afspejle. 

Hvad siger tidligere kursister om forløbet? 

Noget der kan være utrolig brugbart for dig er at dykke ned i, hvad tidligere kursister siger om forløbet. For så kan du bedre fornemme, hvad andre har fået ud af forløbet. Og du kan samtidig bedre fornemme, hvordan underviseren har været. Disse to ting kan nemlig få en afgørende betydning for, om du føler, kurset har været alle pengene værd. 

Hvis du giver dig i kast med at vælge et kursus i mirakler på disse måder, så skal du nok finde et i løbet af relativt kort tid. Og du kan med fordel læse mere her

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning