Få et smukt og ensartet gulv med en professionel gulvafslibning

17 August 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når dit sæbebehandlede trægulv begynder at fremstå gulligt eller gråligt i overfladen, og denne samtidig er præget af ridser, skrammer og splinter, er det på tide at overveje en professionel gulvafslibning.

Hvad sker der ved en gulvafslibning?

Ved en gulvafslibning fjernes den øverste millimeter – i nogle tilfælde op til to millimeter – af dit trægulvs slidte overflade. Dette sker ved hjælp af sandpapir, som er monteret på gulvafslibning maskinens roterende slibe rondel. Proceduren er således mere skånsom end den noget mere voldsomme gulvafhøvling, hvor gulvets overflade skrælles ved hjælp af en valse påmonteret små, skarpe knive.

Gulvet skal som regel slibes i et par omgange – først med groft, og dernæst med fint sandpapir. I første omgang fjernes overfladiske tegn på slitage så som pletter og skjolder fra spildte væsker, grimme, grålige slidspor, misfarvede plamager fra solfalming og småskrammer og ridser. Det fine sandpapir finpudser træværket, som det bliver ensartet og glat, parat til den plejende og beskyttende efterbehandling. Her kan du vælge imellem de ikke forseglende behandlinger som for eksempel lud, voks, olie eller sæbe, eller de forseglende, som tæller lak, fernis eller maling.

Hvor kan jeg finde dygtige gulvslibere?

Hos JI Gulvservice finder du kompetente, faglærte håndværkere med mange års erfaring og ekspertise inden for gulvafslibning og gulvafhøvling. JI Gulvservice kan altid tilbyde dig en service, som er helt i top, uanset størrelsen på din bolig og dens samlede gulv areal. Det er en rigtig god idé at lade en gulvmand med erfaring og det rette håndelag udføre din gulvafslibning – så er du sikker på, at resultatet bliver smukt og ensartet, og frem for alt langtids holdbart, således at du kan have glæde af dit trægulv i mange år.

Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud på en grundig og effektiv gulvafslibning hos JI Gulvservice – læs mere om gulvbelægning i Frederiksberg på jigulvservice.dk.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning