Kan du med din kloakservice bedre lide at arbejde alene eller sammen med andre?

26 July 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle arbejdsopgaver er man simpelthen nødt til at være flere medarbejdere om at klare, ellers bliver det noget nær umuligt at gennemføre.

Med kloakarbejde og kloakservice generelt er der dog opfundet så mange teknologiske vidundere og materialer, at man efterhånden man sende en enkelt kloakmand på arbejde ved et givent område ude i byen ved en kloak og lade ham arbejde fra det rullende kontor, der er hans arbejdsbil.

Faktisk er det måske endda den slags arbejde, som man kan lide at have det: man får udstukket en opgave fra firmaets side, som man så tager ud og udfører, indtil alle parter fra kunde til chef er tilfredse med resultatet.

Man kan lide uddelegering af opgaver, og at der er en ledelse, som er modtage for kritik og lytter til feedback, men som i sidste ende har det sidste ord – og dermed også ansvaret.

Det er en kommunikations-vej, som du kan lide, så man slipper for alt det bøvl med at skulle lytte til alle parter og høre alles indspark in plenum.

Faktisk hader du den slags “hippie-mentalitet”, hvor alle skal være med i beslutninger, for ingen bliver alligevel helt tilfredse med resultatet, fordi det ikke er andet end kompromisløsninger, man ender med at få.

I et firma er det jo også en anden ting, for det er chefens firma, så selvom man måske ikke er enig i alle bossens beslutninger, så lystrer man.

På samme måde kan man lide at være alene på arbejde, så man slipper for andre medarbejdernes meninger og forslag til, hvordan man ellers kunne gøre tingene.

Det er bare ophold i arbejdet at skulle debattere den slags, så de beslutninger skal være taget hjemmefra, hvis man partout skal have en medarbejder med på arbejde, så man slipper for at skulle bruge tid på at blive enige ude ved opgaven. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning