Sådan blander du lækre drinks med gin

20 August 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Gin er blevet det nye populære alkohol blandt både unge og voksne. Det skal ikke være den der helt billige gin, men en lækker og eksklusiv gin. Der skal være bid i den, og den må også gerne have et hint af frugt. Hvordan serverer du så denne lækre gin for dine gæster? Hvilke drinks kan du lave? Læs med her, og få nogle gode idéer til drinks og til hvor du køber eksklusiv gin.

3 gode drinks med gin

Der findes utrolig mange måder at nyde din lækre gin på. Nogle af dem er:

1. Gin hass – alt du skal bruge er: gin, mangosirup, lime, lemon sodavand, isterninger, mynte.

2. Gin & tonic – klassikeren som består af gin, tonicvand, isterninger og en limeskive.

3. Gimlet – til denne skal du bruge gin, Rose’s lime og en skive lime.

Mums, nu er du godt forberedt på forskellige drinks, du kan lave med gin. Men hvor køber du så de dér eksklusive kvalitetsflasker med gin?

Køb din luksusgin hos Jysk Vin

Jysk Vin er en online vinhandler, som har meget mere end bare vin. De fører også et bredt udvalg af forskellige typer spiritus heriblandt gin. Det er noget helt andet end at gå i det lokale supermarked, hvor der måske er tre slags gin at vælge i mellem. Her er mange flere. Fra forskellige lande. Og i forskellige prisklasser. 

Hos Jysk Vin finder du både gin fra Danmark, Norge, Storbritannien, Spanien, Frankrig, USA, Tyskland, Holland og endnu flere lande. Der er gin fra hele verden. Og helt sikkert en flaske lige efter din smag. Har du endnu ikke en favorit? Så er du nødsaget til at købe flere og teste dig frem. Du kan også købe en flaske gin som en skøn gave!

Vil du se hele udvalget af gin? Besøg Jysk Vins hjemmeside, og gå til udvalget her.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning