Få et flot badekar med en frisk emaljering

22 September 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er dit badeværelse udstyret med et gammelt og slidt badekar? Så bør du overveje at lade det emaljere i stedet for at smide det ud.

Hvorfor skal jeg lade det gamle badekar emaljere?

Der er mange gode grunde til at lade en badekarsmaler forestå en emaljering af badekar i din bolig. Først og fremmest kan du med emaljering af badekar få et badekar der står som nyt. Dit gamle badekar vil blive fri for pletter og skrammer hvor bakterier og andet godt kan samle sig. Du vil atter få lyst til at tage lange varme karbade – og du kan bruge dit badekar til at bade familiens mindste.

En anden stor fordel ved emaljering af badekar er at det faktisk er billigere at lade badekarret renovere og emaljere end det er at skifte det ud. Hvis du ønsker at skrotte det gamle badekar skal du først bruge kræfter på at frigøre det fra soklen. Denne skal så bygges op på ny hvis du ønsker at montere et nyt kar, hvilket ikke er billigt i anskaffelse.

Ønsker du i stedet at forsyne badeværelset med en mere plads besparende og moderne bruseniche skal denne mures op, og afløbet skal muligvis flyttes. Og så er der bortskaffelse af det gamle badekar hvilket sagtens kan blive både dyrt og besværligt.

En reemaljering af et badekar tager ganske få timer. Badekarret kommer til at stråle som var det ganske nyt. Og efter blot et døgns hærdning er karret parat til atter at blive taget i brug.

Hvem kan hjælpe med emaljering af badekar?

Hvis du leder efter en dygtig badekarsmaler som kan hjælpe dig med at shine badekarret op kan du med fordel kontakte Emaljespecialisten. Hos Emaljespecialisten finder du udelukkende dygtige og erfarne håndværkere med speciale inden for badekar renovering.

Klik ind på https://www.emaljespecialisten.dk/emaljering-af-badekar/ og få et skarpt tilbud på emaljering af badekar.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning