Alternativ behandling med akupunktur i Viborg

03 January 2019 Astrid Pedersen

editorial

I vores moderne samfund er det mere reglen end undtagelsen, at vi dæmper smerter og ubalancer i kroppen med kemisk medicin. Men smertestillende medicin er kun symptombehandling. Der er mange fordele ved at tage piller mod eksempelvis hovedpine, migræne, smerter fra muskelspændinger og lignende. Smerterne kommer på afstand, så man kan fokusere på sit arbejde, sin familie, og alle de andre ting, som er vigtige i hverdagen.

Problemet ved medicin er, at det kun holder smerter og ubehag på afstand for en stund. Og hvis man på kontinuerlig basis tager smertestillende, receptpligtig medicin, risikerer man at udvikle en afhængighed, og et deraf følgende misbrug.

Hvordan bliver jeg mine smerter kvit på naturlig og harmonisk vis?

Det kan derfor anbefales, at du, såfremt du døjer med kroniske eller sporadiske smerter og ubehag i kroppen, forsøger dig med alternativ behandling. Du vil ikke forrykke kroppens balance i samme uheldige grad, som du gør med medicin – og en behandling med eksempelvis akupunktur vil ikke have samme afhængigheds skabende karakter samt langt færre bivirkninger.

Akupunktur benytter sig ikke af syntetisk frembragte midler til smertelindring, men betjener sig udelukkende af kroppens naturlige energibaner – de såkaldte meridianer – via akutpunkter, som giver akupunktøren adgang til disse baner. Ved hjælp af tynde nåle aktiveres de akupunkturpunkter, som skal hjælpe de kropslige energier til forløsning i energibanerne, således at de atter kan flyde frit, og hjælpe kroppen til at hele sig selv.

Akupunktur i Viborg – trygt og sikkert

Du bør dog altid vælge en akupunktur med såvel autorisation som en vis erfaring inden for det område, du ønsker behandlet. Hos Brise Akupunktur kan du få tilbudt et behandlingsforløb, baseret 100% på dine unikke og individuelle behov, og med udgangspunkt i det hele menneske.

Brise Akupunktur garanterer sikkerhed i behandlingen, som udføres af certificerede akupunktører med mange års erfaring. Læs mere på https://www.brise-akupunktur.dk/ 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning