Vil du selv spise din mad på din egen restaurant?
Vi har alle sammen gode dage og dårlige dage, og det kan ikke undgås, for ellers ville vi aldrig vide, hvornår det var en god dag med overskud, og hvornår man måske bare burde være blevet hjemme under dynen.
Det farlige er jo, at den tendens kan man ikke alene lade ramme over venner og familie, men det kan også blive udslagsgivende for, hvordan man opfører sig på arbejdet.
Og det er ikke heldigt, hvis man på en god dag skaber præcedens for, hvordan man ønsker, at der altid skal være på arbejdspladsen. Specielt hvis det er ens egen, som man driver og har ansatte i.
Måske skal man selv bidrage lidt, og et godt eksempel er her på en restaurant, hvor man har travlt og meget at lave, og man så serverer noget mad, der ikke er helt optimalt, som det plejer.
Se dig selv i øjnene med den her restaurant
Det er menneskeligt at fejle, og måske er der ikke noget galt med standarden af serveringen, men den er måske ikke appetitvenlig eller indbydende at spise.
Men man har travlt og kan ikke kærtegne for alle retter, og man har også mange andre bestillinger at tage sig af.
Så der rutine i, hvordan man yder servicerer og behandler ikke mindst de ansatte, men også hvordan man selv reagerer og agerer på restauranten.
Det er en skam, hvor det rammer kvaliteten af maden, fordi der går automatik i den.
Så man bør jævnligt stoppe op og smage på ens egne retter, for det kan godt være, man er vant til at lave den her slags mad, men den besøgende skal få en udsøgt oplevelse af at besøge din restaurant, om det så er et genbesøg, eller man er der for første gang.
Det er trods alt kunderne, I skal lave af, så dem bør I altid tænke på.