Yndefulde Maanesten smykker med fine detaljer

02 December 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Drømmer du om nye og flotte smykker? Som du kan have på til hverdag? Og til festlige lejligheder? Skal de være fine uden at være alt for prangende? Så skal du se nærmere på det lækre danske smykkebrand Maanesten.

Hvem er Maanesten?

Maanesten er et dansk brand. De designer alle deres fine smykker i Danmark. Herefter får de dem produceret i den indiske by Jaipur. Her har de faktisk deres egne sølv- og guldsmede, som står klar til at bruge deres traditionelle håndværkstraditioner til at skabe enkle og detaljerede smykker af høj kvalitet. Brandets kombination af design og håndværk gør, at de kan tilbyde smykker i høj kvalitet til fornuftige priser. 

Maanesten: Unikke ringe og øreringe

Brandet står bag nogle virkelig fine smykker. Heriblandt finder du noget meget unikke ringe og øreringe. Ringene er simple, men detaljerede på samme tid. Der er f.eks. flotte modeller, der bølger hen over fingeren. Eller designs hvor selve ringen har flotte former og “én sten” i samme materiale som selve ringen, men med flotte udskæringer i denne. Øreringene kommer i både yderst elegante designs, der hænger fra øret eller som små, fine ørestikker. 

Halskæder og armbånd fra Maanesten 

Noget af det bedste ved dette mærke er, at du let kan kombinere alle deres smykker med hinanden. Selvom ringen eller øreringene ikke nødvendigvis er fra samme kollektion eller i det samme design som halskæden, kan de sagtens passe til hinanden. Du finder dog også de fleste halskæder og armbånd i samme kollektion og designs som øreringe og ringe. Men mærkets yndefulde og smukke designs gør det let at mikse og matche. 

Shop Maanesten smykker hos denne guldsmed

Du finder dine nye Maanesten smykker hos Guldsmed Norup. I deres webshop er der et stort udvalg og altid gode priser. Du kan derfor finde lækker selvforkælelse eller en helt perfekt gave!

More articles

04 March 2023

Teltudlejning