Vippeserum – Et enkelt skridt fra lange, smukke og naturlige vipper

21 juli 2020 Athene Eriksen

editorial

Vippeserum – Markante resultater med minimal indsats 

Ønsker du som de fleste andre kvinder, at vågne op om morgenen og gå udenom make-up rutinen, fordi dine vipper allerede er lange og smukke nok? Dette er en drøm mange af os deler, men som de færreste kan gå igennem, med de samme resultater som ved brug af make-up. Så hvad kan man gøre for at få denne drøm til at gå i virkelighed?

Det mest enkle, billige og effektive råd er: vippeserum. Vi vil gerne sikre vores kunder de allerbedste og mest anvendelige produkter, derfor er alt hvad vi fører nøje udvalgt, med henblik på dette.

Det aktive stof i vores vippeserum hedder bimatoprost og fremmer væksten og smidigheden af dine naturlige vipper. På indholdsfortegnelsen vil du også finde andre ingredienser som: glycerin, allantoin og panthenol. Alle disse har en fugtende, blødgørende og beroligende effekt, så du ikke blot vil kunne se resultaterne på dine vipper, men også slippe for potentielle sideeffekter som irritation og kløe. Disse gener kan nogle gange opstå, ved brug af produkter med mere skrapt indhold og derfor er det vigtigt for os, både at passe på dig og dine vipper. 

For at opnå de bedste og mest stabile resultater, anbefales det at benytte din vippeserum hver dag. Det kan eksempelvis være fordelagtigt at påføre det om aftenen, efter du har renset til ansigt. På den måde vil det sidde og trænge ind i dine vipper natten over, så du vil vågne op med smukke, stærke og modstandsdygtige vipper. Siden 2016 har vores vision været at kombinere kvalitetsvarer og luksusdesigns med forbrugervenlige priser. Vores motto er: Kvalitet, fleksibilitet og troværdighed. Vi gør altid vores absolut yderste før at følge vores værdier og principper og derfor kan du altid forvente det bedste, når du handler hos os. 

Ønsker du at se mere om Semilac øjenvippe serum fra NR Kosmetik? Så kan du med fordel se med her. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning