Vil noget plus size-tøj også passe til dig?

29 August 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er kommet meget mere fokus på, at hvis man er en større kvinde, der har brug for tøj i tilsvarende størrelse, så er det blevet noget, som man er begyndt producere mere af.

De fleste tøjbutikker tilbyder også tøj til større kvinder, hvor man ikke længere skal kigge langt efter en kjole i en “anstændig” størrelse som kvinde, hvor butikken og du kan have forskellige opfattelser af, hvad der egentlig er tøj til store kvinder rent størrelsesmæssigt.

Vi kan jo ikke vende det blinde øje til, at der har hersket et urealistisk skønhedsideal i lang tid, hvor man næsten skulle være pivtynd, hvis man skulle erhverve sig det moderne og flotte tøj, som der var in.

Ellers måtte man i specialforretninger og købe noget store kjoler og andre munderinger, der ikke var gjort lige så meget ud af, for det var jo ikke kvinder i den størrelsesorden, man ville have til at skulle repræsentere ens tøj.

Der bør være tøj til store kvinder i din størrelse

Der blev jo lidt i samfundet set skævt til kvinder, der var store, som om de var for dovne til at tabe sig, hvor man ikke tog højde for, at man måske ikke kunne tabe sig, eller at man faktisk bare var tilfreds med den størrelse, som man havde.

Men derfor kan man måske stadigvæk føle sig en del stor, så man er bange for, om der stadigvæk ikke er tøj til en derude i en størrelse, der passer en.

Man føler det pinligt, hvis man går ind i en tøjbutik, hvor man ved, at de har tøj til kvinder i store størrelser, og så kan man ikke komme op i størrelsen med noget tøj, som der passer til en.

Det skulle helst ikke ske, og der burde være mulighed for langt de fleste kvinder at finde tøj til dem i deres størrelser derude.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning