Vær flink med din parkering af din kabinescooter

31 oktober 2019 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Kender du ikke bare det, at du kører rundt i din almindelige personbil og leder efter en parkeringsplads?

Du har efterhånden kørt rundt i nabolaget så længe, at du er på nippet til at acceptere den gåafstand, du efterfølgende skal tilbagelægge og hellere vil vende om, da du spotter en umiddelbar ledig parkeringsplads længere fremme.

Pladserne er horisontale i forhold til din kørsel, som de normalt plejer at være, og dit pejlemærke er, at du ikke kan spotte nogen bils bagende stikke ud omkring enden på parkeringspladsen.

Du er endda begyndt at gøre klar til at signalere et sving og placerer armene strategisk på rattet til at gøre dette, da du, som du kommer tættere på, kan konstatere, at der selvfølgelig holder en kabinescooter og spærrer pladsen.

Din frustration her kender ingen grænser, og du ville ønske, du lige kunne tage et par alvorsord med ejeren på stedet, da det er spild af god parkeringsplads, men vedkommende er nok langt væk.

Så dette indhold i artiklen er rettet mod dig som ejer af en kabinescooter, hvor vi lige vil give dig nogle vejledende råd til en god parkering, så det gør alle andre gladere i trafikken at være – specielt ved parkering.

En kabinescooter fylder ikke så meget, men at optage en hel parkeringsplads for en personbil, det er voldsomt. Gør eventuelt plads til, at der kan være end mere i samme bås, og hvis du skal bruge så meget plads at parkere på, så skal du øve dig lidt mere.

Et godt alternativ er at benytte de pladser, der er opsat til scootere og MC’ere flere steder, så man kan benytte mindst muligt plads, når man skal parkere, og så der er plads til langt flere personbiler at parkere i samme område.

Sådan en kabinescooter er et herligt hjælpemiddel, men gør det ikke til et irritationsmiddel for andre.

 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning