Vælg Netflix som din streaming service

27 maj 2020 Astrid Pedersen
image

Er du i markedet efter en god streaming tjeneste, som kan forsyne dig med de serier, film og dokumentarer som du elsker? Så er der nok at vælge imellem på det danske marked.

Det kan godt være vanskeligt at gennemskue om man skal vælge Netflix, HBO, Amazon Prime Video, C More, D Play eller Viaplay. Ved første øjekast kan det nemlig godt virke som om de alle sammen tilbyder det samme. Dette gør sig også gældende for visse film, især dem som har gået i biografen. Disse film bliver nemlig frigivet til streaming på samme tid, og så vil de fremgå som premiere film på samtlige streaming tjenester.

Men her hører lighederne også op. Der er nemlig ret stor forskel på det indhold som tilbydes af de forskellige streaming tjenester – og de har hver især deres styrker og svagheder hvad angår såvel indhold som brugervenlighed og tilgængelighed.

Hvorfor vælge Netflix som streaming tjeneste?

Blandt de helt store spillere på markedet finder vi Netflix. Netflix er en utroligt populær streaming tjeneste i samtlige segmenter – og dette er ikke uden grund. Netflix tilbyder nemlig indhold for hele familien.

Ud over et stort og righoldigt børne univers indeholder Netflix en sand mangfoldighed af dokumentarer, såvel serier som film. Netflix kan tilbyde et bredt udvalg af tv serier – og så står Netflix bag nogle af de helt store serie succes’er som for eksempel Orange Is The New Black, Stranger Things, House Of Cards, Ozark, Bloodline, Narcos, The Kominsky Method og The Umbrella Academy.

Disse velproducerede serier er alle egenproduktioner hvilket vil sige at de ikke er vist på tv kanaler eller andre streaming tjenester. Og så tilbyder Netflix et stort udvalg af kvalitets indhold på andre sprog end engelsk, produceret eksklusivt for Netflix.

Du kan læse mere om Netflix som streaming tjeneste på techglad.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning